Skip to content

Kom naar de roadshow Eiwitboeren van Nederland

Wist u dat u een goed verdienmodel kunt combineren met positieve impact op de bodem, de biodiversiteit en de consument? De producentenorganisatie Eiwitboeren van Nederland laten elke dag in de praktijk zien dat een uniek verdienmodel mogelijk is met de teelt van vlinderbloemigen. Kom naar een van de bijeenkomsten en beluister de waarde gedreven visie van de Eiwitboeren van Nederland.  

Meld je hieronder aan voor één van de bijeenkomsten.  

Meer informatie

Samen met onze leden werken wij aan een goede verwaarding van de eiwitgewassen, specifiek droog te oogsten vlinderbloemigen, geteeld op Nederlandse bodem. 

Als erkende producentenorganisatie zijn we in staat om prijs- en duurzaamheidsafspraken te maken met ketenpartijen. Met een aantal partijen hebben we al afspraken kunnen maken waardoor een gedeelte van onze leden al kunnen rekenen op een toekomstbestendige prijs en een optimale verwaarding van hun product.

Dus ben jij van plan om komend seizoen plantaardige eiwitten te telen of doe je dit al en wil je een goede marktpositie? Meld je dan aan voor één van de sessies in Nederland om persoonlijk kennis met ons te maken. 

Roadshow

We bezoeken alle provincies met de volgende planning: 

– 4 december 2023 Groningen 

– 7 december 2023 Drenthe en Overijssel

– 11 december 2023 Friesland

– 13 december 2023 Noord-Holland

– 19 december 2023 Gelderland

– 10 januari 2024 Noord Brabant

– 11 januari 2024 West-Brabant 

– 16 januari 2024 Zeeland

– 23 januari 2024 Flevoland

– 24 januari 2024 Limburg

– 29 januari 2024 Utrecht