Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eiwitboeren op het Blue Zone Festival

juni 20 @ 09:00 - 17:00

Het Blue Zone Festival is naast inspiratie ook gericht op het inzichtelijk maken van de ‘’hoe-vraag’’. Hoe werken we aan zo’n gezonde leefomgeving? Hoe realiseren we sociale interactie, gezonde voeding, beweging en meer? Samenwerken en integraliteit staan centraal, het festival benadert maatschappelijke en ruimtelijke opgaven breed en discipline-overstijgend.

Eén van de sessies wordt gegeven door tv kok Sharon de Miranda. Zij neemt jou mee in de toepassing en uitdagingen van een gezond, veelbelovend en krachtig boontje, namelijk de veldboon, ofwel Faba Bean. De teelt van de veldboon staat nog in de kinderschoenen en de grootste uitdaging zit in de bekendheid bij de consument. Oftewel hoe maken we de veldboon een essentieel onderdeel van onze maaltijd en net zo sexy als bijvoorbeeld quinoa? Sharon staat samen met ketenschakels te trappelen om het verhaal van de veldboon te vertellen. Bekijk hier het volledige programma: https://www.bluezonefestival.nl/wat-kan-je-verwachten

Rabobank is mede initiatiefnemer van het festival. Met de kortingscode BZF24KORTING15 kan jij je aanmelden met 15% korting.

Gegevens

Datum:
juni 20
Tijd:
09:00 - 17:00
Site:
https://www.bluezonefestival.nl/20240620-blue-zone-festival

Locatie

De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle
Zwolle, + Google Maps